Riude

Luovuuden pistos

 

Olen Riitta Kalliokoski, kuuden lapsen äiti Nurmijärven Perttulasta. Lapsena haaveilin arkkitehdin ammatista, piirtelin ja suunnittelin taloja. Myös aikuisena nuo haaveet ovat välillä pyörineet mielessäni.

 

Nuoruudessani harrastin maalaamista ja piirtämistä, minulla oli kuitenkin noin 20 vuoden tauko välissä, maalaaminen jäi muitten harrastusten varjoon. Sitten elämääni tuli muita asioita kun löysin aviomieheni, saimme viisi poikaa ja yhden tytön, elämä oli välillä täyttä ja siksi maalaaminen edelleen loisti poissaolollaan. 2013 jouluna sain mieheltäni kaikkein parhaimman joululahjan, akryylimaalit ja pensselit. Nyt olen sitten maalanut, maalanut ja nauttinut, on ollut ihanaa maalata oikein kunnolla monen vuoden jälkeen.

 

Mietin miten singneeraan tauluni, RK tuntui tylsältä ja ei sano mitään, voi olla vaikka kuka R:llä ja K:lla alkava, R Kalliokoskia on paljon, Riitta Kalliokoskia on monta... Riitta Kalliokoski on aika pitkä nimi. Aivan liian monta kirjainta.. Signeeraukseksi valikoitui lapsuuteni lempinimi Riude, viisi kirjainta ja sillä mennään.. :)

 

Nyt teidän pitää vaan muistaa, että taulut joissa on signeeraus RIUDE ovat Nurmijärveläisen Riitta Kalliokosken tekemiä. Kaikkia teoksiani sitten yhdistää tämä Luovuuden pistos nimi, jonka alla markkinoin töitäni.